Petra de Man

Kent 6 personen

In een relatie , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Petra de Man en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Petra de Man heeft 9 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Rientjes was een leuke school.

  De Rientjes was een leuke school. Voor mij was het wel wennen, want ik kwam van de HAVO, en daar was de cultuur heel anders. Maar omdat mijn vriendin, Anja Jongejan, al op de Rientjes zat, kwam ik snel in contact met anderen. De meeste leraren waren prima, alleen de heer Van Es was niet zo blij met mij, ik ging teveel met de jongens om vond hij. De heer Beumers was aardig, en ook de directeur, mijnheer de Wit. Zijn zoon had bij mij in de klas gezeten op de HAVO, was wel grappig. De reis naar London was ontzettend leuk. En de examenfeesten vond ik echt te gek.

  Mgr A E Rientjes, 1972

  Ik heb hele goede herinneringen aan de school.

  Ik heb hele goede herinneringen aan de school. Ik was al die tijd bevriend met Anja Jongejan. Het was altijd heel spannend als de schooltandarts er was, want die zat in de jongensschool ernaast, en dan kon je kijken of je leuke jongens zag. De nonnen waren zeer interessant, vooral toen ze in burger mochten. Ze wisten niet zo goed om te gaan met de "korte rokken". En natuurlijk waren er leerkrachten waar je altijd grapjes over maakte omdat je ze toch wel raar vond. Zoals juffrouw Nieuwenhuis, die had rare schoenen en juffrouw Roben rookte te veel. Juffrouw Wessels was lief. Streng maar wel rechtvaardig. Zuster Caroli zie ik regelmatig lopen op Overvecht. Die is echt oud geworden. Ik zal haar gewoon eens aanspreken, vragen hoe het met haar is.

  St.Theresiaschool, 1963

  ?