Peter Zonnevijlle

Kent 13 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Zonnevijlle en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Zonnevijlle heeft 9 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn hele verhaal staat elders bij "Prins Willem Alexanderschool" (deze school staat dubbel vermeld, zag ik).

  Mijn hele verhaal staat elders bij "Prins Willem Alexanderschool" (deze school staat dubbel vermeld, zag ik). Ook bij FB sta ik vermeld.

  Prins Willem Alexanderschool, 1976

  Veel kan ik me zo 1-2-3 niet herinneren.

  Veel kan ik me zo 1-2-3 niet herinneren. Wel iets over een "kinderlokker in een busje" aan de overkant van de Putselaan vlakbij de sigarenboer ....??? Ergens heb ik nog een klassefoto uit die tijd. ik zat toen bij juffrouw ?? (een wat oudere mollige dame). De namen "juffrouw Butler en Opendorp", elders hier genoemd, komen me bekend voor. Gymmen deden we in de gymzaal bij het Afrikaanderplein; daar hingen grote kegels als "kunst aan de muur".

  Oranjeschool, 1970

  Wat weet ik nog van deze school? De waterbak met in de herfst de herfsttafel en we dronken toen schoolmelk uit zo'n kartonnen driehoek met een rietje.

  Wat weet ik nog van deze school? De waterbak met in de herfst de herfsttafel en we dronken toen schoolmelk uit zo'n kartonnen driehoek met een rietje. Ik zat volgens mij in de klas bij de dochter van bakker van Gelder bij ons op de hoek van de Maretakstraat. Hie heet ze ook alweer???

  Kleuterschool De Kamelia , 1968

  ?