Peter Winnubst

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Winnubst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Winnubst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dhr Beuker, die op één A4 dmv een kapstok de hele geschiedenis wist te stoppen, waardoor je alle jaartallen en personen bij elkaar had.

  Dhr Beuker, die op één A4 dmv een kapstok de hele geschiedenis wist te stoppen, waardoor je alle jaartallen en personen bij elkaar had. Er ging een goed leraar verloren toen hij zich later hard maakte voor de politiek en de RKPN. Hr v d Berg (de Beer)voor Frans (beslist niet mijn beste vak), dhr Simons met absolute wanorde, maar wel een zeer belezen iemand die als priveleraar het veel beter zou doen, dhr Kooyman voor boekhouden, Dhr Schrix als schoolhoofd, div. vakken en de Hr Nootebos (wiskunde) die in ons examenjaar onze (beste) klasseleraar was. En dan op het einde de retraitre in Bergen, waar 's morgens als wakkermakertje de muziek vd Beatels over de gangen schalde. Dat laatste jaar was hard werken, maar ik zou het zo over doen. In de klas hadden we oa Wibi vd Linden (hoorde via via dat hij nu leraar is, Aad Veldhuis nog steeds muzikaal en viert dit jaar oa zijn 10 jarig jubileum met een schitterend koor, een zekere Niko ..., veel namen kan ik even niet opkomen, er waren Agaath Bisschop, Marga Ruiter, Nelly Blauw enz, wat is er van iedereen geworden. We hebben nog een jaar aan de overkant gezeten in een soort weeshuis met binnentuin waar de kippen los liepen. Iemand heeft eens een keer een kip in de prullemand gestopt tijdens de wisseling van de les. Die hield zich een poos rustig tot dat die met veel gekakel er vandoor ging. De leraar stomverbaasd en de klas lag in een deuk.

  Aloysius mavo, 1964

  Hoofdmeester Rozemijer was een fantastrische man die heel mooi kon vertellen en als je die moest zoeken heel makkelijk te vinden was, omdat hij een pijp met toffee tabak rookte.

  Hoofdmeester Rozemijer was een fantastrische man die heel mooi kon vertellen en als je die moest zoeken heel makkelijk te vinden was, omdat hij een pijp met toffee tabak rookte. Ik rook zelf niet, maar als ik die lucht af en toe weer ruik, bv op straat, dat gaat nog steeds mijn herinnering terug naar die tijd (niet onplezierig trouwens) Verder staan in mijn herinnering juf Spicht(3e), meester Bonfrere(4e of 5e), meester Dudoc(6e klas); met gym hadden we vaak slagbal op de dijk. Eenmaal liet iemand de knuppel uit zijn handen glijden en die kwam precies midden op het voorhoofd van meester Dudoc terecht. Hevig vloekend kwam de les ten einde, waarna wij (de klas) naar school terug gingen en stilletjes gingen lezen. Vriendjes: de meeste namen ben ik kwijt maar in ieder geval was er Aad Velthuis, die bij mij in de straat woonde (Eikstraat) en die ik nog steeds zeer goed ken. Verder Herman Peerdeman (zijn vader had een autospuiterij op het Achterom) en zijn neefje (naam?) die bij de haven woonde

  Rooms Katholieke Jongenssch..., 1958

  Geweldige tijd.

  Geweldige tijd.

  Horlogemakersvakschool Corn..., 1969

  ?