Peter Weppner

Kent 3 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Weppner en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Weppner heeft 10 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leraren: Nievaard, de Jong(e), Groeneveld.

  Leraren: Nievaard, de Jong(e), Groeneveld. Veel opgetrokken met Ron Pakker, Fons Joukens en Toontje van Hoften (ben ik later nog als aannemer tegengekomen). Mooiste herinnering was een landmeetles in de buurt waar we alle bewoners de stuipen op het lijf joegen door te vertellen dat er een hoofdweg aangelegd zou worden. Na een conflict met Nievaard besloten HTS te gaan doen. Heb tijdens de lerarenopleiding nog 40 uur stage gelopen bij dezelfde Nievaard. Hij wist zich niks meer te herinneren.

  MTS Hendrick de Keijserschool, 1965

  zie Amstellyceum.

  zie Amstellyceum

  Amstellyceum, 1966

  1e en 2e jaar bij juffrouw Hooyer in de klas, 3e jaar 3 dagen in de Zandstraat, terug naar de spuistraat,3e jaar bij juffrouw Witzen, 4,5,en 6 bij mijnheer Kooijman.

  1e en 2e jaar bij juffrouw Hooyer in de klas, 3e jaar 3 dagen in de Zandstraat, terug naar de spuistraat,3e jaar bij juffrouw Witzen, 4,5,en 6 bij mijnheer Kooijman. Namen van klasgenoten, Peter Eikemans, (Wim)?? Hogendijk, Herman Smalhout, Emiel Meijer(woonde boven de chocolaterie Pott t/o het zwembad), Henk Bakker(nog steeds bevriend mee), Bernadette van Dongen, Rob van Kessel, Bart van Duinhoven, Truusje Lepelaar, Gerard Zaal van de tassenmaker uit de Doelenstraat. Peter Moosdorff woonde bij mij op de gracht. maar die zat een klas of twee lager. Kruipdoor sluipdoor van de Postzegelmarkt naar de Spuistraat en terug met gym en zwemmen op de Heiligeweg p.weppneratwannadoopuntnl

  Prinsenschool, 1955

  ?