Peter Vliet

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Vliet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Vliet heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wordt nog vervolgd .

  Wordt nog vervolgd ..... laatste klassen : Erg prettig Jacques? of ook Drank, D,Vr +R&R ..... Wat zijn al die andere leerlingen braaf !!????? Beetje meer ontboezemingen mag best... wij zijn nu toch 50+ !!!! ... Van Berkel? .... Maar de beste leraar voor mij aller tijden was van Vugt, met z'n 6 a 7 in de lerarenkamer Natuurkunde, na de Brand bij hem thuis ... het beste onderwijs dat ik ooit heb gehad. Daarnaast flarden .. Het fietsenhok .. smoking ... Peter van Berkel en Cees Keizer dudes .. de Biafra actie ...scheuren op mijn brommer .. naar Cadzand .. Hair musical ... Jacques Sol (Hoe is tie?).. Het Kotje .. Dijkstraat kroeg, hoe heet ie ook alweer? .. Snuggly? ..Lang Haar (zou ik nu voor tekenen) .. Pink Floyd concerts - Vondelpark .. Sleep-Inns ... Ahoy .. Kralingen ...Boottocht naar Amsterdam (iemand nog foto's?) .. LaRoche .. en daarna naar PH dat werd alleen maar .. more partying. Als ik terugkijk eigenlijk een fantastische tijd .... maar zou niet gerust zijn als mijn dochters hetzelfde zouden doen ...Hypokriet ? Waarschijnlijk wel ... als je ouder wordt..... wat ben ik later toch serieus geworden ... tot op zekere hoogte ;-) Schoolliefdes: Yesss .. Sportsprestaties: Say What????

  de Branding, 1967

  Eeste klassen Oude en Jonge Juf Wijn (eigenlijk best wel uitstekende achternaam)- voor de rest methode met woordbordjes DEUR weet ik me nu nog te herinneren.

  Eeste klassen Oude en Jonge Juf Wijn (eigenlijk best wel uitstekende achternaam)- voor de rest methode met woordbordjes DEUR weet ik me nu nog te herinneren. Meest opvallende? Dhr Hoek, die het aanlegde met een vr collega ;-) Voor die tijd op een Hervormde School!!! Beste onderwijzer was Riemsdijk met zijn Pickwick verhalen, wie weet dat nog? En dan de meest dictatoriale: Napoloeon!alais Beishuyzen of i.d. dekking! Meest gehate: Dhr Neele, ik kreeg hem een keer voor mijn bromfiets, jammer ... toch geremd :-( Daarnaast opstellen in rijen van 2 naar rechts gericht op schoolplein. Met z'n 40+ in de klas - wel gezellig - viel niet op als je je huiswerk niet had gedaan. Van overheidswege geregelde marteling - De schooltandarts met bus. Sportprestaties: Hoezo??? Schoolliefdes: Had nog niet mijn overwegende interesse. Als pre-puber vond ik Cora een stoot(No offence) en Els. Ergens heb ik nog een foto van het schoolreisje naar Waterloo (B)....

  hervormde school De Terp, 1961

  ?