Peter Verhoeven

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Verhoeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Peter Verhoeven heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik kwam vanuit Jutphaas in juni 1963 in Vreeswijk wonen, waar ik mezelf echt moest bewijzen in een totaal andere omgeving.

  Ik kwam vanuit Jutphaas in juni 1963 in Vreeswijk wonen, waar ik mezelf echt moest bewijzen in een totaal andere omgeving. Trok veel op met Hennie van Dijk, die me ook naar voetbalvereniging Geinoord trok. Prachtige tijd gehad en goed onderwijs genoten van meester Sikkema en veteraan Kelfkens. Goede voorbereiding op de HBS van Chr. Lyceum Utrecht ( voor zolang dat duurde :-)

  2014, Peter Verhoeven

  De vele uren in de sportzaal en de onvergetelijke boottocht naar Dordrecht met E4A geloof ik met Kees Elsinga als wiskunde leraar en de de mooie Margreet Visser uit Abcoude als "scheepshulpje".

  De vele uren in de sportzaal en de onvergetelijke boottocht naar Dordrecht met E4A geloof ik met Kees Elsinga als wiskunde leraar en de de mooie Margreet Visser uit Abcoude als "scheepshulpje". De foto,s heb ik nog wel.

  2006, Peter Verhoeven

  De biologielessen van Vreugdenhil waarvoor je 's morgens voor het naar chool gaan nog enkele planten uit de grond rukte voor het vak determinatie.

  De biologielessen van Vreugdenhil waarvoor je 's morgens voor het naar chool gaan nog enkele planten uit de grond rukte voor het vak determinatie. Met enig geluk trok je de goede uit de grond, zo niet had je een PAAL. Verder kreeg je voor een behaalde 10 altijd de kreet "GESPIEKT" naar je hoofd gesmeten. In de 1ste klas HBS zaten o.a. Els Peters van Nijenhof, Yvonne van de Roest ( onze GoGo-girl ), Rob Geldman, Hans Griffioen, Herman .., Eric Albeda, Hennie Roelever, Gert van de Berg, Cock de Kogel, Guusta van Onze, Irma .. Ik heb geen foto's van deze periode maar wie wel ?? Peter Verhoeven, 030 2814618

  2006, Peter Verhoeven
  ?