Peter Verbeek

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Verbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Verbeek heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juff Plooij weet ik nog en dat onmetelijke grote houten speelgoed.

  Juff Plooij weet ik nog en dat onmetelijke grote houten speelgoed. Is er iemand die mij nog kent uit die tijd?

  kiveva, 1953

  Ik herinner mij de met humor doorspekte lessen van Hr.

  Ik herinner mij de met humor doorspekte lessen van Hr.Valkenburg. Leraar smeden Hr.Kip deelde nog weleens een puntschoen uit. Hr.de Raadt (tekenles)had ook zo'n bijzondere manier van brengen. Hr.Hazeleger vond ik de beste. Klasseleraar Hr. Kik. Met de brommer van de hol afscheuren naar de kelder waar conciërge de Boer ons dan opwachtte. Hoe is het met Appie Poot, Ernst Pegels en John Boer?

  Chr. Technische School, 1961

  In de 1e klas zat ik enkele maanden op de Thorbecke school met een kreng van een juf daarvan moest ik rechts schrijven.

  In de 1e klas zat ik enkele maanden op de Thorbecke school met een kreng van een juf daarvan moest ik rechts schrijven. Verder met de 1e klas in de Marijke scool met Hr. J.de Weerd als hoofd en juf J.G.Swets, ook in de2e klas had ik Juf Swets. In de 3e Juf Smelik en daarvoor moesten we naar een houten noodschooltje achter het wibautplein. Verder met de 3e klas in de Marijkeschool met juf D.de Waal, 4e klas meester Schotte en juf Riek Visser in de 5e, in de 6e Sleegers-v/d Kwast. De zangles van 'meester' kuyper staat mij nog bij en de eerste stappen van wiskunde van Mevr Sleegers die voor de uitleg maar even de hele dag uit trok. Peter v/d Wel, Harry Niks, Arno Pellegrom,Theo van Zessen, Jackie Groenendaal en Leen van Veelen herinner ik mij nog goed. En oh ja, Ik was toen vreselijk verliefd op Wilma Wolf.

  Prinses Marijkeschool, 1954

  ?