Peter van Loo

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter van Loo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Peter van Loo heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik zat in 4 b (of was het nou d?)en ik denk iedereen nog op te kunnen noemen.

  Ik zat in 4 b (of was het nou d?)en ik denk iedereen nog op te kunnen noemen. Nooit vergeet ik de ex-collega, die met schietlessen het bord niet eens raakte, zelfs niet met een theedoek voor zijn ene oog geknoopt. "Motorisch gestoord?" schreef de schietdocent op een rapportage. Ik was qua leren een strebertje, wilde hoge punten. Tsja, een mens kan veranderen. Slaagde uiteindelijk met de op 1 na hoogste score van de lichting. Die ene? Tony Vis, korps Amsterdam. Leuke tijd gehad, qua wetskennis beter dan nu, qua sociaal/maatschappelijke vaardigheden: 0,0. De enige die ik nog regelmatig zie is mijn beste kameraad van toen en nog steeds,Willem Duit, al meer dan 10 jaar hotelier in Denemarken. Topgozer. Docent John Wittebrood was een puike vent.

  2007, Peter van Loo

  Bij deze school itt lagere school wel de nodige jeugdliefdes; in geprobeerde chronologische volgorde: Hanneke Nagel,Mieke Bartens,Petra Sybesma,Marjan Busser,Juul Dekker,Else Schaafsma,Inge Eising,Linda Snoek,Anneloes Schouten,Renske van Vliet,Jennifer Sm

  Bij deze school itt lagere school wel de nodige jeugdliefdes; in geprobeerde chronologische volgorde: Hanneke Nagel,Mieke Bartens,Petra Sybesma,Marjan Busser,Juul Dekker,Else Schaafsma,Inge Eising,Linda Snoek,Anneloes Schouten,Renske van Vliet,Jennifer Smit,Jenny vd Lee. Leraren o.a. Green, Onrust, de Bree, vd Wal, Trudy Kunz,Vroegop,Austie e.v.a. Bevriend met: Els Haaksman, Henk de Wit, JD de Vries, Flop van Woudenberg, Paul Benschop, Peter ('t)Lam, Joan Loupatty e.a. Vervelende klasgenoten herinner ik me niet, wel vervelende leraren. Ten Cate voor geschiedenis was er zo een. Ouwerkerk voor Nederlands was ook een glijer. Verder wel ok.

  2007, Peter van Loo

  De naam Postiljon was er toen nog niet.

  De naam Postiljon was er toen nog niet. Dhr. J(aap) Rosing was hoofd der school en ik zat o.a. met zijn dochter Renda (5 dagen ouder dan ik) in de klas. Het was toen de CLS; Christelijke lagere school. Leraren waren Harry van der Veur, Jaap Rosing, Eddy Vos, ? Okker, juffr. de Waard, van Loon en Annie Roos. Vriendjes: Peter van der Wielen en Marcel Weiffenbach. Schoolliefdes ofwel niet, ofwel vergeten.

  2007, Peter van Loo
  ?