Peter van Winkel

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Harderwijk

  Bekijk het volledige profiel van Peter van Winkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter van Winkel heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De brugklas en 2 havo op deze school gedaan.

  De brugklas en 2 havo op deze school gedaan. In schoolfeesten werd stevig geïn- vesteerd. Bekende bands en de toen nog jonge Ad Visser achter de knoppen. Jansen van geschiedenis nam je mee terug in de tijd door zich als ridder met lans door de klas te bewegen. Knalgas maken in de zuurkast bij natuurkunde. Steketee gaf dacht ik Engels. Ik herinner me de irritante woordrijtjes nog die we moesten leren. Vreselijk. Je zou een hekel krijgen aan dat vak. De klap met de lineaal van Moll als de repetitie was afgelopen. Enorm zware kantel-ramen waar een klasgenoot z'n vingers tussen kreeg toe die plotseling dicht viel. Een rel om het koffie/chocola/thee/soep-apparaat. Hij bleek ook op stuivers te werken. petervanwinkel at het net aanelkaar

  Het Hervormd Lyceum West, 1970

  Juffrouw Ossebrugge, In mijn beleving zou die toen allang met pensioen moeten zijn.

  Juffrouw Ossebrugge, In mijn beleving zou die toen allang met pensioen moeten zijn.

  Kleuterschool De Sneeuwklok..., 1962

  Eerst van '74 tot '76 de HAVO gedaan.

  Eerst van '74 tot '76 de HAVO gedaan. Heen en weer crossen tussen Jan van Eijk en Dintelstraat. Vaak in de pauze voetballen op het pleintje met Sander van Wassenberg als onnavolgbare spits. Strandwandeling van IJmuiden naar Zantvoort en pannenkoek toe. Van '76 tot begin '79 een poging gedaan om de PA "te doen". Ik had even nodig om te beseffen dat onderwijzer zijn het voor mij niet was. Met 3 jongens, Cees Tillema, Geert-Willem Schul en ik in een klas met verder alleen maar meiden. Banden plakken dus. Tijdens een les psygologie de halve klas, inclusief lerares, in tranen. Geen idee meer waarom. Met z'n allen op de fiets naar een klooster bij Bergen voor een kampweek.Tijdens lesuitval achter Geert-Willem aan over de Albert Cuyp richting Concertgebouw om Leonard Bernstein te zien repeteren.

  Christelijke PABO, 1974

  ?