Peter van der Heiden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter van der Heiden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Peter van der Heiden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Knikkeren op het schoolplein, zuster Antonius(ik heb nog van een non les gehad!), dat de leraar muziek uit frustratie, omdat hij geen orde in de klas kon houden, zijn koffer kapot sloeg.

  Knikkeren op het schoolplein, zuster Antonius(ik heb nog van een non les gehad!), dat de leraar muziek uit frustratie, omdat hij geen orde in de klas kon houden, zijn koffer kapot sloeg. Een van de minder leuke herinneringen was toch wel dat de vliegende non gegijzeld is geweest door een leerling (een chinese Bruce Lee),deze jongen was veel ouder dan de rest van de klas/school en toonde zijn marshal arts graag op het schoolterrein! Tim de Geus die met zijn arm omhoog bloedend als een rund het schoolplein oprende nadat hij met zijn arm door een ruit van een deur was gegaan. Zijn vader had het Hollandse prakjesrestaurant 'De koperen pan'in de frederikstraat. Meester tetteroo (schoolhoofd) die weer eens hoofdpijn had en dit met een wit poedertje ingepakt in papier wegwerkte. De gymleraar, 5e klas, hoe heet hij nou ook alweer? sport turnen kon met zijn voeten al zwaaiend aan de ringen het plafond van de gymzaal raken. Jammer dat hij met zijn voet niet tussen de schrootjes van het plafond bleef hangen. Harry die op veel te jonge leeftijd, 1 dag voordat hij 16 jaar zou worden overleed aan een hersenbloeding. Zijn nieuwe brommer (Honda MT-5) stond al klaar. Fernando Fornari, een schoolvriendje die in de kazernestraat in een ambassadehuis woonde. Helen Peverelli, lang blond haar, woonde met haar zussen aan de Bankahoogte. Volgens mij was iedereen uit de klas daar verliefd op! Including me.

  2004, Peter van der Heiden
  ?