Peter van der Vegte

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter van der Vegte en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter van der Vegte heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke en nog een ouderwets kleine lagere school.

  Leuke en nog een ouderwets kleine lagere school. Vooral het laatste jaar met "meester" Arjen en het kamp op Schier zijn me bij gebleven. Ook het schoolhoofd Mulder, juf Ida (5e klas) en meneer Bakker (4e klas) zijn zo wat namen die zo boven komen. Eigenlijk niemand meerde laatste 20 jaar gezien of gesproken, erg jammer. Heb op de plaats waar onze school stond nog wel 2 jaar geleden een mooi stuk nieuwbouw gerealiseerd. Komen toch wel enige herinneringen boven.......

  Sjaloom school, 1974

  alleen de laatste 2 jaar op deze school geweest, maar kijk ondanks dat toch terug op een periode met heel wat leuke mede leerlingen en (enkele) leraren.

  alleen de laatste 2 jaar op deze school geweest, maar kijk ondanks dat toch terug op een periode met heel wat leuke mede leerlingen en (enkele) leraren

  Bilderdijk - ULO, 1983

  Overal in de gangen en op de trap gezellig zitten met een bakkie koffie en klaverjassen.

  Overal in de gangen en op de trap gezellig zitten met een bakkie koffie en klaverjassen. Ook aan de klasse avonden thuis en de schoolfeesten met een"disco" in de oude gymzaal kan ik met veel plezier aan terug denken. De sfeer die overal op en in de school heerste heb ik altijd als heel erg plezierig en uniek ervaren.

  Augustinus College, 1980

  ?