Peter van der Toolen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter van der Toolen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Peter van der Toolen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Volgens mij is de school pas in 1961 naar de Graaf Adolfstraat verhuisd.

  Volgens mij is de school pas in 1961 naar de Graaf Adolfstraat verhuisd. Daarvoor zaten we in een houten noodgebouw op het schoolplein van de Koningin Wilhelminaschool. Klopt dit? Ik zat in de klas bij juffrouw Mikkers.

  2004, Peter van der Toolen

  HBO-P&A.

  HBO-P&A. Redelijk heavy zo naast je gezin. Geinig om Gerrit weer hier tegen te komen! Hoe zou het gaan met de anderen uit ons klasje, want 2001 eindigde voor velen heel turbulent!

  2004, Peter van der Toolen

  Was een van de eersten op de IVO.

  Was een van de eersten op de IVO. Huisvesting in een oud gebouw in het straatje genaamd het "Paradijs" achter het politiebureau. Later in de dependance aan de John Motstraat en weer later in de dependance achter het Lyceum. Ja, ja, op reformatorische grondslag en dat hebben we geweten. De bijbelkennis werd er gewoon 'ingestampt'. De meiden uit Ouderkerk a/d IJssel die dag in dag uit, weer of geen weer met de fiets naar school kwamen en dan snel in de fietsenstalling de broek voor een rok verwisselden! Ik herinner me nog een leuke scene: dhr. Kuyt die een 'erwtenpistool' afneemt van de zoon van de koster en dat pistooltje gewoon kapot trapt op het podium van de aula. Wat een geweldenaar. Overigens de adjunct-directeur heette dhr. Meerding. Uiteindelijk kregen we een MAVO diploma.

  2004, Peter van der Toolen
  ?