Peter Tielen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Tielen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Tielen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  UTS Werktuigbouwkunde.

  UTS Werktuigbouwkunde. Herinner mij ook Hr van Hamsvoort. Gaf lessen materialenkennis. Als je voetbalde kreeg je hogere punten dan als je dat niet deed. Heb hem toen verteld dat ik een intern schaaktoernooi gewonnen had. Kreeg ik voortaan een 7 ipv een 6. Geen 8 zei hij dan, schaken is tenslotte geen voetballen.

  MTS (zie ook: UTS Ruijsdael..., 1963

  Veel kan ik me niet herinneren.

  Veel kan ik me niet herinneren. Ik kreeg in de eerste klas les van juffrouw v.d. Zanden. Ook een deel van de tweede klas. Toen kregen we een nieuwe meester, deze werd echter overspannen (van ons?). Volgens mij kregen we toen les van een invalkracht (juffrouw van Liept?). Deze juffrouw miste volgens mij een paar vingers? en was ook nogal streng. Ze heeft me eens aan mijn oren naar de 3e klas gedragen, omdat ik iets doorgehaald had en ook nog een inktvlek had laten vallen, met de vraag of ik zo wel naar de 3e kon. Welke leerkracht ik in de 3e en 4e had weet ik niet meer, moet een heel goede leerkracht geweest zijn. In de 5e en de 6e kreeg ik volgens mij les van meester Sporen, van hem weet ik alleen de sterke verhalen en zijn wapenverzameling. En ik had op een gegeven moment zoveel strafregels dat ik er een jaar lang elke dag een uur aan moest schrijven. Ik kreeg die o.a. omdat ik carbon gebruikt had bij eerdere strafregels. En ik was altijd zo verlegen en braaf dacht ik. Veel trok ik op met Harry Reuten, die was nogal sterk en daarom had ik ook nooit last van pesterijen. Behalve een tijdje van Sjang van Bussel? tot ik hem eens in het smerige water van de Beukenlaan (sintels van de zinkfabriek?) gedeponeerd had. Die moet thuis wel erg op zijn kop gehad hebben. Al met al heb ik een heel fijne tijd gehad op de lagere school (zo heette die toen) in Sterksel.

  Sterksel, 1952

  Heb een leuke tijd gehad.

  Heb een leuke tijd gehad. Lang leve de lol. En voldoende was voor mij voldoende. Jammer genoeg was dat op het eind van de derde klas niet genoeg. De leerkrachten kregen toch gelijk, dat ik het wel kon, ik slaagde tenslotte met 3 tienen en twee negens.

  ULO, 1958

  ?