Peter THoorn van der

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter THoorn van der en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter THoorn van der heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat een fijne tijd, Engels leren van Pietje van Dalen, Frans van strenge Kruithof, Duits van dikke Pluim, Hemmer was de baas, biology was ook altijd fijn.

  Wat een fijne tijd, Engels leren van Pietje van Dalen, Frans van strenge Kruithof, Duits van dikke Pluim, Hemmer was de baas, biology was ook altijd fijn. en dan de jaarlijkse Speurtochten op de fiets. Roozen probeerde ons wiskunde ter leren. Beste vriend was John Wolthers. Ben verbaast dat er nooit een reunie is van onze periode, sorry maar ik woon al jaren in Amerika, dus heb dat misschien gemist.

  Snelliusschool voor ULO, 1954

  Beste vrienden, John Wolthers en Gerrit van Dongeren(jammer genoeg overleden in 2005).

  Beste vrienden, John Wolthers en Gerrit van Dongeren(jammer genoeg overleden in 2005). School liefdes oh konstant verlieft, maar Henny Poort, Mary Landeweert en Ineke van Welie waren toch wel degenen waar ik over droomde Meneer Brandeburg was een fijne leraar, Ruiterman was de strenge meester. Maar in de eerste klas was toch juffrouw Nieuwenhuizen de fijnste...

  huygenschool, 1948

  ?