Peter Tholen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Tholen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Peter Tholen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Helaas, de school is niet meer.

  Helaas, de school is niet meer. Schijnt aantal jaren geleden te zijn afgebrand. Heb nu en dan nog contact met Johan Mulder en Bert de Haan nog eens op soort van reünie gezien. Ook nog Pieter Dakkus in soldatenuniform op CS tegen gekomen. Fijne kerstdagen aan alle oude klasgenoten.

  2006, Peter Tholen

  Dhr.

  Dhr.Kraaijenbrink van geschiedenis en maatschappijleer, Gert Redert voor Duits, Theo van de Wetering Nederlands (bundel voetstappen verlies je een voor een, heb ik nog gesigneerde versie), Adj.dir.van Lambalgen, klasgenoten Saskia van der Leede (alles goed??), Andries Schooneveld (drummer geworden geloof ik ben nog 's mee geweest naar een optreden bij de NCRV), Hubert de Kok (vader dominee is naar Amersfoort vertrokken), Bart de Gans (fietste vanaf Delf en werkte bij Pizzeria), Karel Zijl woonde op de Pleinweg), Bineke Fekkes, Kees Smits van de Rotterdamse Rijweg, Kommer Brinkman. Time flies. Hoop alles goed met jullie allemaal. Las paar weken geleden dat dhr. Spuybroek van handenarbeid (dochter Petra was later ook lerares) helaas is overleden. Mocht iemand reünie organiseren, ik zal d'r zijn. Groetjes aan allemaal

  2005, Peter Tholen

  Aantal bekende namen is altijd leuk weer te zien.

  Aantal bekende namen is altijd leuk weer te zien.Abel Volders (zat 1 klas lager) helaas overleden in 1982. Verder nog 's 1 x een reunie gehad georganiseerd door Robert Jonkman (toen schade expert bij Hettema en Disselkoen) Zag toen ook Paul Raaff die vroeger 2 koppen groter,maar nu 1 kop kleiner was. Op afscheid van Hellendoorn kwam ik ook nog de Bruin tegen.Hoewel autoritair heb ik wel het meeste van hem geleerd. Tijd dat iemand (Robert Jonkman) maar weer 's reunie organiseert. Ik ben wel van de partij.

  2004, Peter Tholen
  ?