Peter Storm

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Storm en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Storm heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel lang geleden, en maar één jaar.

  Heel lang geleden, en maar één jaar. Vond het er wel leuk (denk ik). Enige naam die ik me kan herinneren is Casper Thomas.

  Van Heuven Goedhartschool, 1968

  Het einde van iedere schooldag.

  Het einde van iedere schooldag... Traditionele agendaverbranding aan het einde van het jaar. Gerrit Wooning die achterstevoren op een fiets kom zitten en dan ook nog kon fietsen! Speelde ook mandoline (maar niet als hij achterstevoren op een fiets zat). Een klasgenoot die supporter van FC Twente was.

  Regentesse school voor MAVO, 1975

  Het kost moeite om het toe te geven, maar het was best een aardige school.

  Het kost moeite om het toe te geven, maar het was best een aardige school. Alleen nodigde het Montessori-systeem mij niet erg uit mijn best te doen... In de tweede en derde klas les van Jacobs wier lesmethoden een heel boek verdienen. Hier mogen niet onvermeld blijven haar dia-series over de Sovjet-Unie, waarin de communistische heilstaat bejubeld werd. Dat de school nooit op last van de BVD is dichtgetimmerd verbaast me nu nog. In de vierde klas had ik meester Bos. Die was OK, hij rookte in de klas. Kom daar nu maar eens om. Ik haalde wel eens krentebollen voor hem bij de SRV-kar. Laatste twee klassen mw. Mensen. Vermeldenwaard was haar uitspraak van de woorden "patates frites" op de dicteebanden. Ik deed steeds minder en legde met desastreus resultaat de CITO-test af. Wat volgde: twee bijzonder vage middelbare scholen en uiteindelijk atheneum (héhé). Namen: Alex van Schooten, Rik Schuur, Wilko Schouten, Erwin Blokker, Frank Maasdijk, Ilona Koning, Erik van Straaten (?) Robina Zuidam, Stevan Brem, Niels van Duinen, Fazilie, diverse Hamiltons, Arnold Madderon (?) Francis van Boxtel, Remco Bliekendaal, Mark en zijn broertje Dinges, Nelleke, Carmen Allemaal de groeten! What goes around comes around: ik woon nu tegenover een Montessorischool! Maar mijn zoon mag het over een paar maanden eerst maar eens proberen op zo´n ouderwets autoritaire klassikale openbare rotschool.

  Montessorischool Overvecht, 1969

  ?