Peter Steinebach

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Steinebach en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Steinebach heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Inktpotjes, koude winter ('62-'63), muurtje scheren met filmsterplaatjes, glijbanen maken, over het hek gluren naar de meisjes.

  Inktpotjes, koude winter ('62-'63), muurtje scheren met filmsterplaatjes, glijbanen maken, over het hek gluren naar de meisjes. De heer Morsink? Sympathieke leraar, mevrouw Velthuis, antipathiek. Altijd maar wachten bij het spoor. Een of andere leraar die in je wang kneep. Ik had niets gedaan anders dan dat mijn vader bevriend was met het hoofd van de school, de heer de Greef geloof ik.

  Egbertusschool, 1962

  Hele leuke tijd geweest.

  Hele leuke tijd geweest. Klasgenoten waren oa Bert Jokhorst, Gerard Slag, Marijke de Haas. Klas 6 van meneer Kokhuis. Na '68 splitste de school zich. Gôh, nu ik al die namen zie. Er werd wat af gevoetbald toen. En Batman- en Thunderbirdplaatjes sparen (zaten bij de kauwgom van 5 cent of was het nou een duppie?). Even het commentaar van Herman Vollenbroek gelezen: Herma Bernards heette ze en er was ook nog Anita Bakker, Anjo Gloudemans. Herman Otten schiet me ook nog te binnen en ene Henk Dogger. Ik kan er chronologisch een beetje naast zitten, maar misschien dat anderen hier wat aan hebben. O ja de dochter van mw. Velthuis (inval onderwijzeres) heeft ook nog op de Titus Brandsma gezeten.......

  Titus Brandsma, 1964

  ?