peter smaal

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van peter smaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  peter smaal heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een vreselijk leuke school! leuke klasgenoten o.

  Een vreselijk leuke school! leuke klasgenoten o.a. Angela Gielen Yvette Katerberg,Kees Schoenmaker, Ik denk er nog regelmatig met een goed gevoel aan terug.Mijn vrouw zat ook daar op school al kon ik haar toen nog niet . Ik heb haar pas leren kennen op de middelbare land en tuinbouwschool . Haar naam is Linda Verschoor. We zijn ondertussen al meer dan 13 jaar getrouwd en met up[s en downs nog steeds gelukkig. 3 kinderen rijker en aardig wat grijzre haren erbij { ik althans). Dit was toch echt wel de leukste tijd uit mijn jeugd. Zit nu bij een toneelvereniging waar 2 leden leerling zijn geweest op de LAS. en waar er 1 van lerares is. Kan iemand mij trouwens helpen aan het adres van Kees Schoenmaker. Ik weet dat hijm verhuist is naar Ridderkerk.

  Agrarisch Opleidings Centrum, 1979

  kwam vanuit rotterdam in de 5e klas bij meneer van Heijnsbergen.

  kwam vanuit rotterdam in de 5e klas bij meneer van Heijnsbergen. 6e klas bij de heer van Iwaarden. Ben getrouwd heb 3 kinderen woon nog steeds in zevenbergen zit ook dik in het verenigingsleven van zevenbergen. De beste toneelvereniging Tejatergroep SNIPPPERS. Ik bewn niet weg te krijgen uit zevenbergen ik zou het leuk vinden als mensen zouden reageren op mijn oproep zoek contact met mij. Zoniet dan zie ik jullie misschien wel op, de ruinie. ik heb 3 kinderen ook op de boemerang. puur vanwege mijn positieve ervaring met deze school.

  Bs De Boemerang, 1975

  het 1e jaar was geweldig naar engeland vriendin gekregen nog steeds contact daarmee blijven zitten.

  het 1e jaar was geweldig naar engeland vriendin gekregen nog steeds contact daarmee blijven zitten. mijn vrouw leren kennen waar ik nog steeds heel gelukkig mee ben Op de MLTS. ook mijn eerste echte vriendin gehad.

  Agrarisch Opleidingen Centr..., 1983

  ?