Peter Seelemeijer

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Seelemeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Seelemeijer heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  weet niet veel hier meer van ,wel veel spelen op de binnen plaats met een zandbak geloof ik.

  weet niet veel hier meer van ,wel veel spelen op de binnen plaats met een zandbak geloof ik

  Het Roodborstje, 1963

  Hoi goede tijd gehad hier we zijn nog voetbal kampioen geworden in delfzijl met onze klas.

  Hoi goede tijd gehad hier we zijn nog voetbal kampioen geworden in delfzijl met onze klas.Bootsman Frank later nog eens gezien in noord.Peter Cremer nog eens voor bij zien varen en in de stad gezien een keertje.

  Rijn- Binnenvaart en Kustva..., 1973

  Eerst kleuterschool roodborstje daarna de Jacob de Witt school.

  Eerst kleuterschool roodborstje daarna de Jacob de Witt school. Leuke tijd gehad hier op school.Een jaar bij juf Bemmel gezeten daarna vijf jaar bij juf Krefelt gezeten,zelfs nog eens met een groep kinderen bij haar thuis geweest ergens in slotermeer.Verder veel voetballen met willem,kees,hans,rini,max,kleine peter (overleden hoorde ik).Ook elke woensdag voetballen bij DWG. Tegenover mij woonde joke naast de groenteboer in de eerste Nassaustraat tegen over de vuurtoren woonde wij ,joke is nog een tijd ziek geweest later werd zij joeke genoemd omdat er nog iemand joke heette in de klas bij ons.En Rosa maar die heeft maar korte tijd op school gezeten. Verder de meiden Petra woonde volgens mij toch boven joke op de katskade 3hoog en joke 1 hoog,Anja,Magda,Marja, Heb anja v Wijk later nog eens gezien tijdens een vakantie in spanje. Ik heb ook nog een stukje film van de musical in de zesde klas van de tijdmachine, mocht daar een oerman spelen en samen met anja en nog iemand een Dorus nummer spelen (borstel lied).Juf Krefelt haar man overleed in die week van musical Nou vind het erg leuk om deze site te hebben gevonden zou het best leuk vinden als iemand zin heeft om te mailen kijk maar wat je doet, email p en dan een punt dan seelemeijer dan een aap met een staartje dan moet je dat kabel bedrijf uit amsterdam begint met che intikken en eindigd met llo en als laaste nl groeten Peter

  Jacob de Witt school, 1966

  ?