Peter Rieteco

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Rieteco en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Rieteco heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  LET OP IEDEREEN VAN DE OPLEIDING KMBO ADMINISTRATIE!!! Hallo, Ik ben José Geuze (zit op mijn man's account) Ik kwam John tegen bij het Lentebal en we hebben leuke herinneringen opgehaald over onze twee jaar KMBO ADMINISTRATIE.

  LET OP IEDEREEN VAN DE OPLEIDING KMBO ADMINISTRATIE!!! Hallo, Ik ben José Geuze (zit op mijn man's account) Ik kwam John tegen bij het Lentebal en we hebben leuke herinneringen opgehaald over onze twee jaar KMBO ADMINISTRATIE. Het zou leuk zijn om iedereen weer eens te zien!! dus komop Margot, Cynthia, Erik en de rest, meld je aan!!!!

  Streekschool Zeeland, 1983

  Elke pauze en vrij uur kaarten in de kantine, of dobbelen in de Concurent.

  Elke pauze en vrij uur kaarten in de kantine, of dobbelen in de Concurent. We kwamen wel eens te laat terug op school (of helemaal niet meer) pejopa at zeelandnet punt n l Nog een anecdote ; terug uit Londen van de Olauline af hadden sommige mensen teveel drank en sigaretten bij zich. Ik geloof dat het Sylvia en Harold waren die toen bij het passeren van de douane van tas hadden gewisseld. Sylvia wist toen echter niet dat er in Harold zijn tas nog veel meer drank zat. (Sylvia Korstanje en Harold van Olm)

  Scheldemond, 1973

  Dag en nacht voetballen op het schoolplein.

  Dag en nacht voetballen op het schoolplein. Ik woonde op "het Fort" dus dat was niet zo ver weg.

  jacob cats school nu ravestein, 1967

  ?