Peter Pronk

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Pronk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Peter Pronk heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Kan me de heer Bom (geschiedenis)nog voor de geest halen.

  Kan me de heer Bom (geschiedenis)nog voor de geest halen. Die later naar 's-Gravenzande is gegaan. En de franse lerares een beetje naief maar wel lief. Qua vrienden ben ik veel namen vergeten. wel nog veel gezichten! Wat zullen we oud geworden zijn zeg!

  2004, Peter Pronk

  De heer van der Schaft was een gave vent.

  De heer van der Schaft was een gave vent. Zat op deze school met mijn jongste zusje. Woonde aan de LvM 718 en kwam via de school op Achilles korfbal. De heer Kraaeveld (?) kon zijn handen niet thuis laten en is hiervoor gigantisch op zijn flikker gegeven door mijn moeder. Zalig gevoel! Maar 1 jaar gezeten op deze school. Mijn nicht Jacqueline zat daar ook op en wat was ik verliefd op haar. Verder kende ik nog een Bas.... Veel namen zijn me ontschoten. Jammer!

  2004, Peter Pronk

  Woonde aan de westduinweg 110 b en we keken uit op de beide scholen.

  Woonde aan de westduinweg 110 b en we keken uit op de beide scholen. De heer Verbaan was een kanjer hoofd van de school. Maar er zaten er ook een paar engerd bij. Namen ben ik nooit goed in geweest. Mevrouw Hol weet ik nog! Hetty Harteveld was mijn buurmeisje en daar speelde ik altijd mee!

  2004, Peter Pronk
  ?