Bekijk het volledige profiel van Peter Oskam en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Peter Oskam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Studie informatica: bleek op d...

Studie informatica: bleek op de Universiteit na een klein jaar geen studie voor mij te zijn: te theoretisch en ver van de 'eindgebruiker' af. Ik vond Wiskunde altijd erg leuk, maar toen niet meer. Wel erg leuke (feest)tijd gehad bij de studentenvereniging Veritas.

2004, Peter Oskam

Ik was te laat voor de inschri...

Ik was te laat voor de inschrijving voor de dagschool, dus heb ik toen maar de avondschool HEAO-BI (Bedrijfsinformatica) gedaan. Na het werk 3 avonden in de week naar school. 4 jaar dagstudie, werd in 3 jaar avondstudie gepropt. Het eerste jaar trouw iedere keer naar alle lessen. 2e jaar al stuk minder en 3e (laatste) jaar al nauwelijks lessen meer gevolgd, maar wel geslaagd. Weinig contact met medeleerlingen (ik was 1 van de jongste). Verder geen echte herinneringen, dan alleen dat het een 'appeltje-eitje'- studie was. Achteraf bleek dat deze studie wel een zeer goede basis was voor mijn verdere toekomst.

2004, Peter Oskam

Kan mij niet meer veel herinne...

Kan mij niet meer veel herinneren, alleen (hoofd)meester Bak. Aardige man. Was in het begin even wennen op deze school komende vanuit Afrika, maar verder prima naar mijn zin gehad. We waren net komen wonen in Bloemstede, als een van de eerste bewoners. Heerlijke grote speelplaats die bouwput toen. De school was nog geen 100 meter van ons huis. Veel klasgenoten kan ik mij helaas niet meer herinneren. Wel nog Daan (helaas overleden door ongeluk), Allard (zie ik ook staan op deze site), Patricia Kooy en Heidy.

2004, Peter Oskam
?