Peter Oole

Kent 5 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Oole en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Oole heeft 8 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We waren de fusieschool met OBS de Kameleon en OBS de Morgenstont.

  We waren de fusieschool met OBS de Kameleon en OBS de Morgenstont. Paar leuke maar onrustige jaren meegemaakt. Veel wisselingen van directies.

  OBS de Tweemaster, 2009

  Heb behalve veel ingevallen in korte perioden tussen 1981 en 1986, ook een jaartje kunnen werken op deze schoo.

  Heb behalve veel ingevallen in korte perioden tussen 1981 en 1986, ook een jaartje kunnen werken op deze schoo. Hoofd van de school was Arie Wies. Veel van hem opgestoken. Ook van Jan Kok (wielrenner en nu schaatscoach? Is een schaatsschool in Noorwegen begonnen hoorde ik. Liep 'm pas nog weer tegen het lijf op de NOT 2009 ) Mooi was de verbondenheid met de buurt. Sprak me heel erg aan.Eigenlijk was dit één van de eerste brede scholen. Ook al heettte dat toen nog niet zo. Er werd veel samen gewerkt met ouders uit de buurt en het buurtcentrum de Erker. In mijn huidige werk neem ik deze school vaak als voorbeeld. Zoals onderwijs eigenlijk moet zijn in deze maatschappij. Jammer dat er in die tijd wat tegen deze school aangeschopt werd. Hier heb ik geleerd wat op nog steeds geen enkele opleiding geleerd wordt. Sociaal en en emotionele kant van de ouders en leerlingen is belangrijker dan welke leerstof dan ook. Zoek de talenten en de intresses van de mens en ga daar van uit.Geef vertrouwen en toon oprechte belangstelling. Dan heb je de basis om verder te komen.

  Goeman Borgesius school, 1983

  Ben op deze school begonnen als onderwijzer omdat meester Bras (?) op zijn laatste vakantiedag van de trap was gevallen met zijn koffers en niet in staat was te werken.

  Ben op deze school begonnen als onderwijzer omdat meester Bras (?) op zijn laatste vakantiedag van de trap was gevallen met zijn koffers en niet in staat was te werken. Hoofd van de school van der Gaag heeft mij toen als invalller getackeld en me aanbevolen voor de vaste ploeg van invallers in Schiedam. Ik zat naast de klas van Wim Speksnijder die klas zes draaide. Klas vijf (de klas van Nathalie Heystek). Daarna nog vaak komen invallen.

  Comeniusschool, 1981

  ?