Ontdek PLUS

Peter Sven Offerman

Kent 1 personen

Weduwnaar , 1 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Peter Sven Offerman en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Peter Sven Offerman heeft 5 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ik was directeur op deze school.

    Ik was directeur op deze school. Drie roerige jaren die zich vooral kenmerkten, door teruglopende leerligen-aantallen, een andere kijk op het beroepsonderwijs en het daardoor zoeken naar fusiepartners. Fijne collega's, veel leuke leerlingen (de school werd steeds kleurrijker!) en ging samen met mavo en leao verder als "Laakhage".

    Licht Liefde en Leven, 1980

    Ik ben docent, adjunctdirecteur en directeur geweest aan deze school.

    Ik ben docent, adjunctdirecteur en directeur geweest aan deze school. De leukste jaren, waren die, die ik er als docent heb doorgebracht, fijne klassen, bijzondere collega's, leuke werkweken in Lage Vuursche en Luxemburg. Deze jaren kenmerkten zich door de vele veranderingen in het beroepsonderwijs en teruglopende leerlingenaantalen, waardoor fusies niet uit konden blijven en de sfeer er soms niet beter op werd.

    licht liefde en leven (huis..., 1971

    Mijn eerste school, fijne tijd gehad met leuke collega's, samen met Eric de Boer mijn eerste ervaringen in het "onderwijsvak" opgedaan.

    Mijn eerste school, fijne tijd gehad met leuke collega's, samen met Eric de Boer mijn eerste ervaringen in het "onderwijsvak" opgedaan. Leuke grote klassen klassen, 45 opstellen van anderhalf kantje nakijken, daar was je wel een week-end zoet mee.

    Huis ter Nieuburgschool, 1965