Peter Nelis

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Nelis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Nelis heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding Management voor Gezondheidszorg gedaan ( 'Kader Opleiding').

  Opleiding Management voor Gezondheidszorg gedaan ( 'Kader Opleiding'). Ik vond er eigenlijk geen zak aan. Vooral een rollenspel is aan mij niet besteed. Zelfs van die zweverige bijeenkomsten met yoga etc. Moest dan de klas ook uit want is niks voor mij en zou een stoorzender zijn voor anderen. Wilde gewoon het 'papiertje' halen. Opleiding was in eerste instantie 1 jaar. Twee jaar later werd er nog een jaar aan toegevoegd om zodoende het 'kaderdiploma' te krijgen. Enige goede herinneringen zijn Jet Rutten en Marion Staps.

  Fontys Hogeschool, 1986

  Na de opleidingen tot operatie-assistent en anesthesie medewerker heb ik alsnog de opleiding A-verpleegkundige gedaan.

  Na de opleidingen tot operatie-assistent en anesthesie medewerker heb ik alsnog de opleiding A-verpleegkundige gedaan. Dit gaf een bredere basis voor diverse functies in de gezondheidszorg. Heeft me veel kruim gekost om als HBO-er opnieuw te beginnen met een MBO opleiding. Eind goed al goed. Prima tijd gehad en blij dat ik het gedaan heb. Goede herinneringen aan Anita Grootveld, Anne-Marie Westbroek, Petra Nollen en docent Vic ??

  De Borg, 1981

  Heb opleidingen gedaan voor operatie-assistent en anesthesie medewerker.

  Heb opleidingen gedaan voor operatie-assistent en anesthesie medewerker. Was destijds in een oud schoolgebouw aan de Jan Schmitzlaan (Stratum). Veel geleerd en ook heel veel gelachen. Zie af en toe nog mede leerlingen. Jane Clasener was hoofd van de opleiding. Super. Verder was mijn favoriete docent Toos de Haan. Werkt(e) in Catharinaziekenhuis en gaaf operatiekunde.

  Hogeschool Eindhoven - Verp..., 1977

  ?