Peter N. Hoeve

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter N. Hoeve en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Peter N. Hoeve heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 12

  Hier heb ik mijn twee schooljaren met de meeste positieve herinneringen gehad.

  Hier heb ik mijn twee schooljaren met de meeste positieve herinneringen gehad. Ik kwam in 1974 in G2b vanuit de brugklas in Papendrecht. De filosofische gesprekken in de tussenuren achter het tankstation en langs het spoor met ons clubje over opvoeding, seks, theater en onze toekomst zijn onvergetelijk. En verder: de talentenjacht in G2b die we wonnen met ons eigen toneelstuk. Het pianospel van Lauwrens en de grappen van Jacqueline Bonnier. Truus en Margriet, de wandeling naar de Biesbosch met koninginnedag en mijn onbeantwoorde verliefdheden. Helaas kostten Latijn en Grieks me toch teveel moeite. Op eigen verzoek ben ik toen na G3b in 1976 weer terug gegaan naar De Lage Waard in Papendrecht.

  2004, Peter N. Hoeve

  Eindelijk voor mezelf studeren en niet voor het papiertje.

  Eindelijk voor mezelf studeren en niet voor het papiertje. Propedeuse sociologie in drie jaar. Daarna een vrij doctoraal bedacht en vrijwel alle vakken gehaald. In 1993 meer zin om met m'n bedrijf te beginnen dan met m'n scriptie. Wel een leuke tijd gehad bij het koor 'Contrast' en bij de Werkgroep Universiteits Theater met 'De Prins van Homburg'. En ik heb er leren go spelen! Hier vond ik ook m'n eerste lange relatie

  2004, Peter N. Hoeve

  Eén trimester EL (1979) was genoeg voor mij.

  Eén trimester EL (1979) was genoeg voor mij. Fokke schreef nog wat Praktijkverslagen voor me, in ruil voor een goede fles. Wel heb ik 5 jaar actief op de Campus gewoond. Op Campuslaan 47. Daarna heb ik Calslaan 7-3 gevuld met 12 mensen. Contramime opgericht eind 1980. Ruim twee jaar Vestingbar gedraaid. En ook nog een beetje in het Studentenpastoraat.

  2004, Peter N. Hoeve
  ?