Peter Mertens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Mertens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Mertens heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier herinner ik me meester Janssen, juffrouw van Kan ( zie de klassenfoto van 1968) en "Pasbuugel", volgens mij heette de man Pasmans.

  Hier herinner ik me meester Janssen, juffrouw van Kan ( zie de klassenfoto van 1968) en "Pasbuugel", volgens mij heette de man Pasmans. Meester Rutten was toen hoofd van de school. Hier heb ik gezeten tot 1970 toen ik naar Gronsveld verhuisde.

  Bs Sint Martinus, 1966

  Deze twee jaren in de dependance op de Kampweg gezeten.

  Deze twee jaren in de dependance op de Kampweg gezeten. Het laatste jaar bij leraar Jaspers die ik daarna ook weer tegenkwam op de MAVO in Eijsden. Samen in de klas met Jelle Bode en Hupie Mertz. In deze tijd was ik ook bij het st. Martinuskoor van Gronsveld.

  Sint Martinus, 1970

  Het eerste jaar nog in het "klooster" en toen naar het nieuwe Serviam Mavo gebouw.

  Het eerste jaar nog in het "klooster" en toen naar het nieuwe Serviam Mavo gebouw. In die tijd was er ook het Serviam Mavo Koor. Dat had toen vrijwel iedere week een uitvoering. Ook waren er twee "reizen" met dit koor naar Duitsland waar opgetreden werd tijdens de kerstdagen voor aldaar gelegerde militairen.

  Serviam MAVO, 1972

  ?