Peter Martens

Kent 4 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Martens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Peter Martens heeft 3 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik 3 leuke jaren gehad in Kralingen en daarna een jaar op de Benthemstraat.

  Ik 3 leuke jaren gehad in Kralingen en daarna een jaar op de Benthemstraat. Jaren daarna nog enkele kerels tegen gekomen en op vakantie mee geweest (Theo Klaasman, naar Italië met de trein); Peter Ragetti (gevoetbald TOGB en gewonnen;Glenn Grooters; Marcel Hendriks, Martin van Vliet. De dames van de pijpstraat nooit meer gezien en de andere ook niet. Ik ben getrouwd en leef al 20 jaar met Stella, ik heb 2 kinderen (9 jaar Didier, en 7 jaar Claire, je ziet ik heb langer geoefend). Ik ben accountant geworden en werk nu zelfstandig en ik ben woonachtig in Brabant

  Lagere Detailhandels School..., 1973

  Ik herinner me nog veel allemaal leuke meiden, sommige wat alternatief en sommige wat ondeugd.

  Ik herinner me nog veel allemaal leuke meiden, sommige wat alternatief en sommige wat ondeugd. Ook met enkele kerels opgeschoten zoals Victor - die ik nog vaak gezien heb en de laatste jaren niet meer - Jan Kaat, George Schlieker. Alxandra - zat een klas lager - maar ik jaren daarna nog enkele malen meegestapt - en netjes gebleven - je wordt ouder. Inmiddels accountant geworden - ja,ja, een suf boy ben ik nu - twee kinderen een jongen van 6 en dochter van 4. Je merkt het al lang geoefend, ben pas laat serieus geworden. En ik ben getrouw met Stella, deze naam kon ik niet vergeten, wat het was mijn biermerk. Ik herken nog andere kerels van de site Arnold en Peter. Ik kan nog uren doorschrijven, als je contact met me opneemt vertel ik meer. Ik ben woonachtig in het Zuiden van het land.

  de windroos, 1977

  Ik weet nog steeds wie mijn leerlaren en leraressen zijn geweest.

  Ik weet nog steeds wie mijn leerlaren en leraressen zijn geweest. Vooral tussen de middag snel terug naar school om te voetballen. Daarnaast de week naar Lunteren in de 6e klas (groep 8 nu). Bij iedere christelijke feestdag gingen we een paar dagen daar aan vooraf naar de Pauluskerk aan de Wilgenplaslaan psalmen en gezangen zingen. Ik heb met enkele "oud-klasgenoten" via LinkedIn contact.

  Petraschool, 1966

  ?