peter lucassen

Kent 12 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van peter lucassen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  peter lucassen heeft 1 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik zat op de school aan de Daalweg, een mooi oud gebouw met betegelde gangen en een grote indrukwekkende brede trap.

  Ik zat op de school aan de Daalweg, een mooi oud gebouw met betegelde gangen en een grote indrukwekkende brede trap. Heel veel spelen, vaak buiten, zomers wandelen op het zwarte pad, de Heutinkstraat en het gebied daar achter. Heb prettige herinneringen aan deze tijd. Heb ook nog een klassefoto, zal proberen deze op deze site krijgen. Enkele klasgenootjes zie ik nog steeds, met een ben ik heel lang bevriend geweest: Tonnie van de Esschert (nu Toon) helaas inmiddels overleden en was een collega van Hans Bus. Paul Rilman zie ik vaak op de markt. Ben wel benieuwd wat er van mijn klasgenoten is geworden ? Hans Beernink, Hans Dimmendaal, Anette Keuken, Joke van der Zee, Marjolijn Snijders, Hans Kilikovski (?) Natascha Stol etc.etc. In ieder geval "het beste" hoop ik!!

  2004, peter lucassen

  Tomos en Puch bromfietsen, een schoolkamp in Havelte, Biggetje directeur Oostendorp (?).

  Tomos en Puch bromfietsen, een schoolkamp in Havelte, Biggetje directeur Oostendorp (?). Leraren die hard in je wang knepen, altijd gelijk hadden en over weinig pedagogisch inzicht beschikten. (uitzonderingen daar gelaten). School feestjes met veel visnetten en rondwandelende leraren. Eerste en heftige verliefdheden, maanden lang met illegaal gekochte (van de zoon van kapper Pieper)condooms op zak lopen (en natuurlijk niks doen), eerste stickie, Dave Berry, Rolling Stones, Running Team, The First Move. Dansen op een boerderij aan de Haaksbegerstraat (?) theedrinken op de Cromhof, ach te veel om op te noemen.

  2004, peter lucassen
  ?