Bekijk het volledige profiel van Peter Loman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Peter Loman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik had een redelijk ernstig au...

Ik had een redelijk ernstig auto-ongeluk gehad en kwam een paar maanden later in de eerste klas. Zie mij nog binnenkomen bij Bijleveld op het Baroniepad. Ongelooflijk hoe weinig namen ik nog wist. Henk Wieland (of was dat de lagere school), Bart Adrichem (had ik nog wat tekstjes voor geschreven bij een leuke strip van hem over twee broeders). Pas toen ik het bericht van Andre Wismeier zag herkende ik die namen die hij noemt wel. Ik zie geen berichten van de dames (Elly Poot, Anneke....), jammer. Leuke tijd, niet al te veel van opgestoken (kan wellicht ook aan mij liggen). Enigszins vrijgevochten school met dito leraren. Met Kurt Lagerweij heb ik nog jaren in hetzelfde team gebasketbald. De kelder was erg belangrijk. Met name de jukebox. It's all over now en Satisfaction van The Stones. Tot in den treure gedraaid. Heeft iemand nog meer namen?

2003, Peter Loman

In de pauze ging ik met o.m. H...

In de pauze ging ik met o.m. Hans van Wijmeren en Jan Driehuis 'mieten' voor de school. Met een tennisbal koppen. En wie de bal drie keer direct terugkopte had een miet. En (maar pin mij er niet op vast) bij drie mieten kreeg je een penalty of zoiets.

2003, Peter Loman
?