Peter Lokkerbol

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Lokkerbol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Lokkerbol heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie Clara Feijschool.

  zie Clara Feijschool

  Clara Fey mavo, 1972

  Het weekje naar Vaals.

  Het weekje naar Vaals. Verder meester Romer, juf. van Gool (trouwde later met meester van Driel), juffrouw Vader. Verder was ik een dromer, vond de lessen nooit leuk. Kan me nog veel namen herinneren: Jaap Manshanden, Ruud Jeurissen, Eleanor Pohlman, Ed Bon, Bart Horstmanshof, Winfried Busker, Els Kerklingh, Greetje Heus en vele anderen. De pauze's waren het leukst: sigaretjes roken en naar het nieuwe winkelcentrum.

  lavo/leao, 1969

  Boefje spelen op 't hof, in de pauzes kaart spelen met de omslagen van pakjes sigaretten.

  Boefje spelen op 't hof, in de pauzes kaart spelen met de omslagen van pakjes sigaretten. Als je op 't stapeltje een Piraat legde dan had je het hele stapeltje gewonnen. De Sinterklaasvieringen, de 1e Heilige communie in de inmens grote kerk De "Blasiuszegen" door kapelaan Samson of kapelaan Teunis Verder vage herinneringen aan meester Ram, Kok, Smit, van Schaick en Hoedeman. Leerlingen: van Os, Frits Zuuring, Ed Schrikema, Erland Vijzelman, Huub van Somers, Ed Bon, Hans Lucassen en anderen.

  Lidwina-School, 1959

  ?