Peter Langens

Kent 2 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Amersfoort

  Bekijk het volledige profiel van Peter Langens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Peter Langens heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voor het laatste uur op vrijdag verplicht een biertje drinken om urine te kunnen produceren voor de praktijkles! Samen met Ron van den Hoven en Nico Zeeman lukte ons dit wonderwel!.

  Voor het laatste uur op vrijdag verplicht een biertje drinken om urine te kunnen produceren voor de praktijkles! Samen met Ron van den Hoven en Nico Zeeman lukte ons dit wonderwel!

  amersfoortse laboratoriumsc..., 1972

  Boddeke!?! En vanaf de eerste klas tot en met de zesde met 1 groep en 1 leraar; 90% van deze klas samen naar de Kardinaal de Jong MAVO.

  Boddeke!?! En vanaf de eerste klas tot en met de zesde met 1 groep en 1 leraar; 90% van deze klas samen naar de Kardinaal de Jong MAVO

  John F. Kennedyschool, 1962

  Goede vriendschap met Johnny Welters en Jos van Duist (rode boekje voor scholieren, Salvador Dali, schaken, discussies tot diep in de nacht, biljarten, tienertour) en veel lol!.

  Goede vriendschap met Johnny Welters en Jos van Duist (rode boekje voor scholieren, Salvador Dali, schaken, discussies tot diep in de nacht, biljarten, tienertour) en veel lol!

  Kardinaal de Jong MAVO, 1968

  ?