peter kunnen

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van peter kunnen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  peter kunnen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Productie TV cursus gedaan, veel gelachen, leuke productie gemaakt, en van de eindproductie die ik toen maakte, maak ik nu een pilot voor een engelse zender (ITV).

  Productie TV cursus gedaan, veel gelachen, leuke productie gemaakt, en van de eindproductie die ik toen maakte, maak ik nu een pilot voor een engelse zender (ITV)

  Media Academie, 1992

  Vanaf 1998 geef ik hier nu les, begon met biologie maar naar een jaar werd het audio visuele vaardigheden.

  Vanaf 1998 geef ik hier nu les, begon met biologie maar naar een jaar werd het audio visuele vaardigheden. Nu nog steeds en is erg leuk. kan nog nog iedereen erg kwaad maken en zal natuurlijk door het leven gaan als de eerste leraar in NL die zijn leerlingen overspannen krijgt........

  Grafisch Lyceum Rotterdam VMBO, 1998

  Ik heb 1 jaar biologie gegeven op het HPC en dat was wel lachen.

  Ik heb 1 jaar biologie gegeven op het HPC en dat was wel lachen. Vooral als ik het weer in mijn kop haalde om proeven te doen.... wie weet niet meer het onderzoek naar de sigarenas. Zat ik daar in de pauze met 3 collega's van die dikke havana's op te roken.... ging het brandalarm ook nog af... de hele school stonk naar rook. Waanzinnige tijd gehad, hadden ze me daar een vaste baan gegeven dan had ik er nog steeds gezeten......... erg genoten van de collega's en de lln, een warm bad....... oja, oudere leerlingen kende me natuurlijk ook als dj uit de grote discotheken en de alleroudste kwamen me vertellen dat ik niet gek was, maar een spuitbus. Deze regel kwam uit mijn radioshow die ik jaren terug (95) maakte.... mooie tijd

  Hendrik Pierson College, 1998

  ?