Peter Kemper

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Kemper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Kemper heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kijk ook eens bij de volgende scholen.

  Kijk ook eens bij de volgende scholen. Pacellischool, en de katholieke basisschool Moerwijk. Je zult daar nog meer bekende namen tegenkomen. De school heeft blijkbaar diverse namen gehad.

  Jenaplanschool Grote Beer, 1963

  Als dit de kleuterschool is waarvan ik denk dat ik er heb opgezeten (wist de naam niet meer maar het adres klopt geloof ik aardig), heb ik daar een tweetal jaren opgezeten.

  Als dit de kleuterschool is waarvan ik denk dat ik er heb opgezeten (wist de naam niet meer maar het adres klopt geloof ik aardig), heb ik daar een tweetal jaren opgezeten. Een van de juffen was juf Annie. Een hele dag aan haar handje gelopen in het toen nog bestaande Wassenaarse Dierenpark. Heb nog een foto gevonden. Zal hem op de site zetten.

  RK Kleutersch. O.L. Vrouw v..., 1960

  Denkend aan de MEAO komen de dependance Zuidlarenstraat, de kennismakingsweek in Arnhem de beroepenweek en de gymlessen boven water.

  Denkend aan de MEAO komen de dependance Zuidlarenstraat, de kennismakingsweek in Arnhem de beroepenweek en de gymlessen boven water. De kennismakingsweek in Arnhem, met de trolleybus naar het openluchtmuseum om daar de directeur te interviewen. Naar een grote kwekerij op het hoogste punt van Arnhem waar we van de directeur een uitgebreide rondleiding kregen in zijn auto. De gezellige avonden. De beroepenweek waar wij als groep, waarvan ik me alleen Jos Waayer met rode sportwagen nog kan herinneren, een kassebouwer en een directeur van een grote supermarkt ergens in het Westland moesten interviewen. Een hoop typewerk (tja pc's hadden we nog niet) om het werkstuk wat we moesten maken op tijd klaar te krijgen. We hebben er wel de eerste prijs mee gewonnen. Een taart, jawel die volgens mij in een gezicht van een van onze leraren gegooid werd. Van de gymles meen ik me nog te herinneren dat we die kregen van de verzorger van het 1e elftal van ADO. Iedereen gekleed in de voorgeschreven kleding, geel tshirt en blauwe broek. Namen van leraren Bertens, Nieuwkerk Mijnders vd Ham. Ook erg veel tijd doorgebracht bij Hannes HET koffiehuis. Heb maar 1 jaar op de MEAO gezeten maar het was een leuke afsluiting van mijn schooljaren. He AB wist niet dat jij ook op deze school zat ? Alles goed ?

  Tinbergen College MEAO (Tin..., 1975

  ?