Peter Jong

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Jong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Jong heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We zaten in een klas met maar een paar jongens(stuk of 5)Leraren die ik me nog kan herinneren waren: Stam, Voerman, en de Jong (wiskunde).

  We zaten in een klas met maar een paar jongens(stuk of 5)Leraren die ik me nog kan herinneren waren: Stam, Voerman, en de Jong (wiskunde). Leerlingen o.a. Frans van der Mey, Jan Laverman, Astrid schrijver, Trudie drijver. Veel voetballen op het schoolplein met een tennisballetje.Gert Breur die met de eerste sexboekjes aankwam. Astrid die de jongens altijd uithoorde over sex en zelf op dat gebied veel verder leek te zijn dan de rest. Ik reed op een fiets die zwaar was van de lampen meters spiegels en noem maar op. Iedereen wilde er wel een keer op rijden. In een tussen uur mochten de jongens kiezen: naar huis of een uur koken bij de gezusters sweepe, dat werd dus koken en heel veel lachen. Weet iemand of meester stam nog leeft, zo ja moet hij wel heel oud zijn. peterpuntdepuntjongatkuicknetpuntnl kuicknet met een Q

  Jhr Mr P. J. Elout van Soet..., 1969

  ik heb alleen op de kleuterschool en in de eerste klas gezeten (1963 verhuisd naar velsen).

  ik heb alleen op de kleuterschool en in de eerste klas gezeten (1963 verhuisd naar velsen). Veel kan ik me niet meer herinneren, alleen de juf die bij ons in de straat woonde, ik geloof dat ze Does heette, waarvan we regelmatig de Solex moesten aanduwen.

  school met de bijbel, 1959

  Mijn favoriete meester was Brouwer.

  Mijn favoriete meester was Brouwer. De meest vreemde leraar was wel van der Niet. Een lange slungel die in zijn vrije tijd keeper was. Hij had de gewoonte om een tennisbal (liefst gevuld met water) naar je kop te slingeren als je even niet op lette, Suurmond, die heel streng overkwam als hoofdmeester, viel eigelijk best wel mee als je zelf bij hem in de klas zat. Wel stonk de hele klas naar zijn sigaren (willem II) waarop je hem altijd trakteerde als je jarig was. Leerlingen die ik me nog kan herinneren zij o.a.: Leen de Winter, Kees Booij, Bas Zweers, Ina Kouwenoord, Tom de Haan, Petra Willems, Hans Bottenheft, Ben van de Berg (molshoop), Tineke Bakker, Menno Mensonides, René van Velsen, Fred van zijl, René Arnold, Joke(?) en mijn vriend Peter van Kruistum. Maar na het zien van de foto van Gerrit de Peuter komen er steeds meer herinneringen bij.

  Da Costa school, 1963

  ?