Peter Jansen

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Peter Jansen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Werkweek LDS naar Londen in 1987 oa omdat we toen vast kwamen te zitten in Engeland vanwege zware storm.

  Werkweek LDS naar Londen in 1987 oa omdat we toen vast kwamen te zitten in Engeland vanwege zware storm. Werkweken MDS, oa naar Vught, Grouw en de Veluwe. Veel goede herinneringen aan leerlingen en collega's.

  Kweekschool voor de handel, 1982

  Op de SOL heb ik gedurende deze jaren Biologie en Scheikunde als vakken gedaan.

  Op de SOL heb ik gedurende deze jaren Biologie en Scheikunde als vakken gedaan. Mijn favoriete herinnering is het onderzoek marine biologie in Noord Frankrijk. Goede herinneringen aan Xinix, de werfkelder van de SOL.

  Stichting Opleiding Leraren..., 1977

  Mijn herinneringen aan de ELS zijn heel goed.

  Mijn herinneringen aan de ELS zijn heel goed. Juffen en meesters waar ik nog bijzondere herinneringen aan bewaar zijn Juffrouw Klaartje (kleuterklas), Juffrouw Monhemius (klas 2) en Meester Hoogendijk (klas 6) Ook de rest kan ik me nog wel herinneren maar deze drie waren bijzonder. Voor mij is de schooltijd een dierbare herinnering. Veel klasgenoten van toen kan ik nog zonder moeite in mijn herinnering terughalen. Hoogtepunten waren het schoolreiasje in klas 6 naar Lunteren en de sportevenementen waar we met schoolteams aan deelgenomen hebben. Al met al was het een leuke school om op te zitten.

  1e Leidse Schoolvereniging, 1961

  ?