peter holla

Kent 7 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van peter holla en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  peter holla heeft 0 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het spijbelen in de vierde jointje roken vlak voor examen engels vriendschap met simon vos roberto brijde en roger michielsen verliefd op ingrid van der horst enz enz.

  het spijbelen in de vierde jointje roken vlak voor examen engels vriendschap met simon vos roberto brijde en roger michielsen verliefd op ingrid van der horst enz enz

  St. Dominicus MAVO, 1980

  zat bij frans in de klas en herinner me nog het basketbaltoernooi met andere scholen frans scoorde van ver omdat hij al op korfbal zat.

  zat bij frans in de klas en herinner me nog het basketbaltoernooi met andere scholen frans scoorde van ver omdat hij al op korfbal zat. verder ben postma aardige kerel met zijn gitaar meester maas met zijn 2 teckels en meester de boer die ik zo'n 5 jaar geleden nog tegenkwam op het centraal (wat deed je daar makker)juf scholte vrij streng maar toch een goede lerares en ook nog juf everaars zag heel af en toe rene de bake nog en karima makzoumi woont in de buurt maar die spreek ik niet

  Juliaschool, 1975

  ?