Peter Hensen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Hensen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Peter Hensen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Kleuterschool voor gevorderden, knippen, plakken en kleuren !!! Ik kan me ook nog herinneren dat je niet zonder een portfolio zou kunnen en dat een jaar later een Apple ineens een must was.

  Kleuterschool voor gevorderden, knippen, plakken en kleuren !!! Ik kan me ook nog herinneren dat je niet zonder een portfolio zou kunnen en dat een jaar later een Apple ineens een must was. Hoogtepunten: Barcelona folder, de lamp van Sang die in de fik vloog, de melkpakken van Hamel, een nachtje kleurenleer, "Yes, I am !" bij Engels en nog teveel om op te noemen. (www.painterhensen.tk)

  2003, Peter Hensen

  Weinig favoriete herinneringen aan deze school.

  Weinig favoriete herinneringen aan deze school. Alleen een hoop jasjes en koffertjes die door mijn geheugen zweven. De "weekjes Rooi Pannen" waren wel leuk, lekker thuis hangen en niet tussen de cijfertjes.

  2003, Peter Hensen

  Heel de opleiding eigenlijk zo'n beetje de kleinste.

  Heel de opleiding eigenlijk zo'n beetje de kleinste...op Adje na. De leraren die een positieve gedachte terugbrengen zijn: Heiligenberg, vd Broek, Verhijen en natuurlijk Jan G. de concierge.

  2003, Peter Hensen
  ?