Peter Haaima

Kent 5 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Haaima en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Haaima heeft 1 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Albert Gessel, naar Brussel en naar Londen (te veel gezopen, niets gezien! en dronken klasgenoten), Sven, Derk, de Vree en vele anderen en het gebrek aan (mooie) vrouwen!! En natuurlijk SOK met Geert en Jacob!!de beste school band ever!.

  Albert Gessel, naar Brussel en naar Londen (te veel gezopen, niets gezien! en dronken klasgenoten), Sven, Derk, de Vree en vele anderen en het gebrek aan (mooie) vrouwen!! En natuurlijk SOK met Geert en Jacob!!de beste school band ever!

  Sibrandus Stratingh MTS, 1989

  Natuurlijk Meester Lodewijk Bolt, fantastische verhalen en je beste vriend.

  Natuurlijk Meester Lodewijk Bolt, fantastische verhalen en je beste vriend. Verder de 2 Jannen (Wildebras en Koster), we hadden altijd ruzie met ze, toch was ik goede vrienden met Jan Koster. En natuurlijk Aukelien, Henkjan, Johan, Sione!, Andre en Alex, Laurens (mijn neef), Dik!. De schoolreisjes naar Schier met de bonte avond (Dik en ik zouden Kiss na doen, het werd geloof ik The Police).

  Jan Bierma, 1974

  Leuke schoolfeesten.

  Leuke schoolfeesten. Eltjo op de kast jagen. Erg leuke vrienden, bijvoorbeeld Mark ,Wilfried, Klaasjan , Karin , Margo, Asja , Aukelien, Henkjan, Annemarie. In het eerste schoolbandje gespeeld met Mark en later nog es terug gekomen met de Eltjo's. e-mail: ***********************

  RSG Kamerlingh Onnes, 1982

  ?