peter graaf

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van peter graaf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  peter graaf heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de klas met Bob Heil Peter Boon etc.

  Ik zat in de klas met Bob Heil Peter Boon etc. Van de klasse foto's sta ik op geen een foto ik heb zelf ook geen foto's uit die tijd. Kan mij ook nog wel herinneren de biologie leraar die totaal de orde niet kon bewaren ik dacht zijn naam was Koeleman. Frans mevrouw Hall, Duits Herr Kuip,economie Pukkie,geschiedenis Zijlstra,nederlands Kaandorp.

  Mavo Amstelland, 1978

  mijn broertje rene zat ook op deze school daardoor ook wel de graafie's genoemd.

  mijn broertje rene zat ook op deze school daardoor ook wel de graafie's genoemd. altijd en bij elk weer type VOETBALLEN VOETBALLEN en VOETBALLEN. verder kom ik alleen wel eens Marcel Van Geisel tegen. beste vrienden van mij in die tijd waren peter bakker en Gerard henriet lange jongen met een broertje Roy en zus Linda. hij fietste veeeeeeeeeel te hard voor mij en ik was ook veel bij hun thuis in de bijlmermeer flat Dennerode. is later verhuisd naar limburg. heb laatst nog aan hem gedacht maar was niet te tracen via het net en markplaats/contact adv. ik heb ook nog in de klas gezeten bij bart vermaten of vermaat, marjon corstjens,marcel van geisel, marion v/d laan, arie [bombarie je broek zakt af]wijker kon heel goed tekenen, monique cortie, maaike van berkum [vond ik toen een leuk meisje],dirk ibo, renault marte,karin manneard,jaqualine blok[giechelde altijd],peter bakker,frank de bats,frank vischer,rolf brons,luuk de groot,jerome lieveld,anita woudman,suzanne wijers[voetbalde vaak mee] meesters en juffen waren haggenburg,gianotten,van vlerken en romer die soms een beetje teveel uit zijn dak kon gaan.

  St CatharinaSchool, 1971

  leuke tijd gehad in de klas gezeten bij juf merks of merx.

  leuke tijd gehad in de klas gezeten bij juf merks of merx

  Catharina kleuterschool, 1970

  ?