Bekijk het volledige profiel van Peter Gerritsen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 5

Peter Gerritsen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Slechts 1 jaar op die school g...

Slechts 1 jaar op die school geweest, om in ieder geval een diploma op zak te hebben. Zat in de klas o.a. met Lilian, Greetje Mooiman. Mijn vriendinnetje Rietje Obdam zat in de 2e. Veel opgetrokken met Harm de Jong, Martin Griekspoor. directeur Mulder kon mij wel schieten (was wederzijds). Ben van school gestuurd vanwege mijn lange haar. Heb ik toen demonstratief voor de school (in het portiekje)mijn haar laten knippen. Namen die ik mij herinner: Yvonne Wolf, Nella Rijskamp, Jeanne ?.

2004, Peter Gerritsen

3e - 6e klas Jelle Herfst (bro...

3e - 6e klas Jelle Herfst (broer van). Door hem mijn eerste kennismaking met cabaret Lurelei. Namen die ik mij herinner: Peter Harz (boerderij), Peter Smit (bakkerij), Peter Latour, Roy Itter, Jaap (japie), Arend Poog Tijdens Tour de France hielden wij achterin de klas de stand bij. De brugklas bij juf van Dungen.

2004, Peter Gerritsen

Deze school was voor mij geen ...

Deze school was voor mij geen succes. Ik heb te veel "genoten", vooral tijdens de daltonuren. Veel films gezien. Een favoriete leraar: Endt. Kon geweldig de gevoelens van de dichter van het gedicht De tabaksbruggetjes verwoorden (had hijzelf geschreven. Verder mr. Felix (natuurkunde) die aan enkele jaren studie in Amerika een vreselijk engels accent had overgehouden. Fatje die de les begon met de oefeningen om de dikke L kwijt te raken: elke dag een glas champagne en daarna le, la li, lo, lu (in koor). Van de Zee (liniaal tegen bord) als het tijd was.

2004, Peter Gerritsen
?