Peter Dijs

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Dijs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Dijs heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat maar een jaar op deze school.

  Zat maar een jaar op deze school. Vanuit Vreeland elke dag op de fiets naar Hilversum. Helaas geen foto's, maar de namen Kolenbrander, Kinga en Aalfs liggen me nog bij. Klas of schoolgenoten uit die tijd: Kees Doets, Karel Kesselaar, ? van Ma(a)nen.

  Frederik van Eedenschool, 1961

  Zat op deze school tot 1958.

  Zat op deze school tot 1958. Hoofd was toen J. Schoemaker. Herinner me sportdagen met andere scholen, voetballen in Zuidveen, samen met kinderen van de school daar naar de jeugdherberg in Olderbroek op de fiets, toneel spelen in het dorpshuis, klas 4 t/m 8 zaten in een lokaal. Schoolgenoten: namen herinner ik me niet zoveel. Kier Rodemond, Johnnie Gerrits, Thijsje Gerrits, Roel Schoemaker, Alie Piest,. ? Roosmalen, ? Molenkamp. Ook mijn zus Hanneke zat hier op school bij juff. Hartmann. We woonde toen aan de Meppelerweg en verhuisden naar Vreeland (bij Hilversum).

  Openbare lagere school OLS ..., 1956

  Heb op deze school gezeten.

  Heb op deze school gezeten. Meen tot 1963. Woonde toen in Vreeland. Namen als v.d. Blink, Smits, Wisse, Gorlee, v.d Neut, van Viegen komen me bekend voor. Herinner me voetballen op de markt, de draaimolen. Met Jan van den Berg, Geeske Mur en Wim Schumachet zetten we een schoolvereniging op met een schoolkrant. Typelessen moest je toen doen bij het Instituut van Oosterom. Mijn zus Hanneke zat ook op deze school.

  Christelijk School voor Mavo, 1962

  ?