Peter Dibbets

Kent 0 personen

SINGLE , 6 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Dibbets en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Dibbets heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat hier slechts op de kleuterschool, kan me wel nog gezichten herinneren maar namen nee.

  Ik zat hier slechts op de kleuterschool, kan me wel nog gezichten herinneren maar namen nee. Juf Stevelmans en nog een negerin waar ik als de dood voor was.Iemand had eens in z'n broek gepoept en zij ging met haar (enorme) neus de dader zoeken.

  St Jozef, 1966

  Ik kan me Nico Geerdink, Rob Dehing, Rob van Woudenberg, Peter & Jouke Vallinga, Paul en Peter Koene, John Reumkens, v.

  Ik kan me Nico Geerdink, Rob Dehing, Rob van Woudenberg, Peter & Jouke Vallinga, Paul en Peter Koene, John Reumkens, v. Vlimmeren, Eugene Berben, Rene Alberts, Ron vd Klashorst, Peter Vissers ?, Fred Franzen† en nog wel wat van dat gaajes herinneren. Op 19-02-04 Martin Dekkers uit de eerste weergezien, dat was toch weer 30 jaar geleden! Van de leraren waren er Aelmans, Kamerbeek (kocht ik een Volvo 142 van Kenteken 11-98-NN), Wetzelear, Sevens, Notten, Paquin, Engeln, en nog wel wat. Groetjes Peter. p.thibaut at hccnet. nl

  LTS, 1974

  Op de foto staan op 1 na alle namen wie de overige weet; p.

  Op de foto staan op 1 na alle namen wie de overige weet; p.thibaut at hccnet. nl, meel maar. Geweldige tijd, in de eerste verliefd zijn op juffrouw Knibbeler, ze was een schoonzus van Meester vd Broek (Jos) 2e klas Broeder André, 3e vd Broek, 4e Meester Wouters, 5e Juffrouw Hermans en de 6e weer vd Broek. En natuurlijk Ellen Stijns. Ik weet intussen dat Roger, Canisius heet. Wim Caris op 11-08-03 in het zwembad getroffen, hij wist dat Henri niet Hendriks heette maar Doelen vandaar.

  Fatima, 1968

  ?