Bekijk het volledige profiel van Peter deRot en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Peter deRot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Lol, lol en nog eens lol. Fant...

Lol, lol en nog eens lol. Fantastische tijd gehad in Rotterdam. Zo fantastisch dat ik er een jaar extra aan vast (moest) heb geplakt. Gelukkig was ik niet de enige... En natuurlijk café Piet, de Zeilweek (ik heb 'r 2 meegemaakt), mijn beste schoolmaat Roland v.d. Stoep, feesten in Plan C, sportdagen in de sporthal, verliefd zijn etc. etc. En natuurlijk (voor de insiders) Carnaval in De Moer (La Moer voor die week). Weten jullie het nog, in die boerderij...? Stuur eens een mailtje: Arjan, Bertil, Sep, Nuzret, Remko, Leo, Roland en iedereen die ik op dit moment vergeten ben... ook uit andere klassen dus: Peter den Ouden, Francis, Ursula, Heleen etc.

2004, Peter deRot

Mooie herinneringen aan de sch...

Mooie herinneringen aan de schoolreis naar Londen. LP's kopen van Duran Duran, musical's etc. Ik herinner mij nog een heleboel namen, waaronder natuurlijk m'n beste schoolvriend Dick Rink. Wat een droge humor had die gozer...

2004, Peter deRot
?