Peter deKraai

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter deKraai en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter deKraai heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ja een leuke school, zie ook enkele oud klasgenoten langs komen zoals Minika Diener en Walter Kranendonk.

  Ja een leuke school, zie ook enkele oud klasgenoten langs komen zoals Minika Diener en Walter Kranendonk. Ben van mening dat er niet heel veel mensen zijn die van de schoolbank afweten. Maar hoe dan ook ben goed terecht gekomen geloof ik. En ik hoop als jullie mijn bericht lezen ik jullie kan vertellen dat de cirkel rond is. Ga namelijk solliciteren als congierge op de voormalige L.T.S. aldaar op 11-03-2004. Wie weet treed ik in de voetsporen van Dhr. Struik. Klassen die ik heb doorlopen: 1D, 2G, BT3A, BT3B en BT4B. Fijnste leraren Iricks en Leentfaar.

  Technische school, 1980

  Ja.

  Ja... een leuke school en dus een leuke tijd. Zie ook de namen van "oude" klasgenoten staan. Dus bij deze hoe is het met jullie? Enkele klasgenoten waarvan ik me de naam nog kan herrineren zijn. Herman Bekker, Arjan van Moerkerken, Henk Vermeer, Linda Roos, Heleen Zoun, Aad(je) Romein. Heb er 3 hele leuke jaren gehad op school. En ja Meneer Bertus Vermaak springt er toch weer uit met zijn mooie verhalen. En elke dag wachten om 15.30 tot dat er iemand een ruk aan het touw gaf van de bel. Eindelijk weer naar huis. Groetjes Peter de Kraai.

  Croonenburghschool (voormalig), 1977

  ?