Ontdek PLUS

PETER de Klerk

Kent 22 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van PETER de Klerk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  PETER de Klerk heeft 4 klassenfoto's en kent 22 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  eerste klas gymnasium - elke dag de Amersfoortse berg opfietsen, broeder Robertus die lekkere thee schonk na de mis, en af en toe een konijn neerschoot op het veld achter het klooster, 's winters ping-pongen, 's zomers buiten op een groot sportveld, latij

  eerste klas gymnasium - elke dag de Amersfoortse berg opfietsen, broeder Robertus die lekkere thee schonk na de mis, en af en toe een konijn neerschoot op het veld achter het klooster, 's winters ping-pongen, 's zomers buiten op een groot sportveld, latijn en Frans in de eerste klas gymnasium, ben helaas na één jaar verhuisd en moest deze fijne school na één jaar al verlaten, muziekles van Ad Heerkens (dat was keten), tekenles van een knappe dame (naam?), strenge directeur, leuke docent latijn (telefoonpalia !)

  constantijncollege, 1961

  na de zusters op de kleuterschool (zuster Martina), Juffr.

  na de zusters op de kleuterschool (zuster Martina), Juffr. Buitenman, Juffrouw van de Velde en meneer Bol. Leuke tijd in een ander tijdperk. De melkboer kwam nog langs met paard en wagen en de schillenboer ook. De hele stad was ons speelterrein. Goeie vrienden waren Theo van de Burg en Hans Vermeulen.

  mariaschool, 1952

  kranten inzamelen voor de missie.

  kranten inzamelen voor de missie... die lange wandeltochten rond Amersfoort, vliegtuigplaatjes verzamelen, zwemles in het Sportfondsenbad, frater Willibrordus, frater Edwin, de godsdienstlessen door de kapelaans van 't Zand

  Sint Jorisschool (RK basiss..., 1958