Peter deAdelhart Toorop

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter deAdelhart Toorop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter deAdelhart Toorop heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste klas van juffrouw Oosterkamp die overigens jarenlang 1x in de week bij ons kwam eten en vervolgens in de winkelruimte van mijn ouders mijn broer Remco bijles gaf en waar ik ook maar naartoe werd gestuurd omdat je er altijd wel iets van leerde.

  De eerste klas van juffrouw Oosterkamp die overigens jarenlang 1x in de week bij ons kwam eten en vervolgens in de winkelruimte van mijn ouders mijn broer Remco bijles gaf en waar ik ook maar naartoe werd gestuurd omdat je er altijd wel iets van leerde. Verder herinner ik me de heer Vollmuller en mevrouw Sniphout. Natuurlijk mevrouw Weimar van de gymlessen en zomers de buitenlessen op HVV. Er was ook nog schoolzwemmen. Wie is er klaar-over geweest en wie heeft er ook wel eens schoolmelk uitgedeeld? Herinner je het jaarlijkse Kerstspel nog, waarin ik ben begonnen inhet koor, verkleed als sneewvlokje en waarin ik later ook nog 1 van de 3 wijzen uit het oosten speelde. Dan was er nog de werkweek naar Vlieland en de afsluiting van de lagere school met een "musical" en het herinnering een boek naar keuze. Prachtig Na mijn middelbare schooltijd in Leidschendam en de Haagse Economische School heb ik mijn militaire dienstplicht vervuld bij het onderdeel militaire administratie in Bergen op Zoom en later in Harderwijk. Vervolgens ben ik bij de Rijksoverheid terechtgekomen. Daar werk ik nu nog steeds. Sinds 1996 woon ik samen met mijn vriend Frank. Hobbies: vakantie, vooral naar Italie, koken (ook voor wat grotere groepen) en sporten (fitness, zwemmen, fietsen).

  Haagsche Schoolvereniging, 1968