Peter Bout

Kent 18 personen

Geregistreerd Partnerschap , 2 kinderen
Woont in Alkmaar

  Bekijk het volledige profiel van Peter Bout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Bout heeft 9 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vrienden waren Henk Laske en Gertje(?) die op een woonboot woonde (natuurlijk erg spannend) en voetballen in het speelkwartier op het Kwakersplein.

  Vrienden waren Henk Laske en Gertje(?) die op een woonboot woonde (natuurlijk erg spannend) en voetballen in het speelkwartier op het Kwakersplein. Na de tweede klas ging ik naar een andere school omdat wij naar Osdorp waren verhuisd.

  Bilderdijkschool -hervormde..., 1963

  Beumkes die tijdens de Engelse les met krijtjes en bordenwissers gooide (tegen de muur achterin) en iedereen standaard 'Hufter' noemde.

  Beumkes die tijdens de Engelse les met krijtjes en bordenwissers gooide (tegen de muur achterin) en iedereen standaard 'Hufter' noemde. Andere leraren? Pols (Engels, met pijp en openhangende tas), van der Bilt (Engels, kettingroker), Henrion Verpoorten (Wiskunde, hoe kom je aan zo'n naam), Voogd (Wiskunde, al stotterend lesgeven), Langeler (Geschiedenis), Haakmat (Economie), Lindenaar, Ploum en Cordes (allen Nederlands), Passer (Tekenen). Prachtige excursie naar Londen, met veel vrijheid en dan maar weer het hotel zien terug te vinden. Ik zou het zo weer over doen. Namen van leerlingen die ik mij nog herinner? Peter Voortman, Loes de Rijke, Arjan Molleman, Tom Ras, Bert Jan Melchers, Hans van Pol (zanger in de schoolband en later nog onsterfelijk als deelnemer aan het songfestival met het nummer 'Als je haar maar goed zit') enz. enz.

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1969

  Op school gekomen in de derde klas bij meester Besseling, daarna twee jaar bij meester Hiemstra gevolg door nog een jaartje met een cultuurschok, ene Rep met lang haar en baard.

  Op school gekomen in de derde klas bij meester Besseling, daarna twee jaar bij meester Hiemstra gevolg door nog een jaartje met een cultuurschok, ene Rep met lang haar en baard. Klasgenoten waren Jantje Bosman, Cor Vulhop, Marianne Oost, Marjan de Vries, Marcella Wouters, Movita Jansen, Willy van Nifterick, Wim Jansen, Eric (Enrico) Hopman (die wel verkering wilde met mijn Amerikaanse nichtje), Peter Seur, Appie van Hamersveld (die zich als 16 jarige doodreed op zijn brommer), Elly van Buren, Els Beneden. In de zesde klas naar Castricum (jeugdherberg Koningsbosch) met veel nachtelijke wandelingen, Rudi Diettrich. Leuk om te merken dat al schrijvende er weer namen terug komen.

  Prof.Joh. Westerdijkschool, 1965

  ?