Peter Boekelaar

Kent 5 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Peter Boekelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Peter Boekelaar heeft 0 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ooievaar die ons als eerste les moest geven.

  Ooievaar die ons als eerste les moest geven. stond samen met ons voor het lokaal (technisch tekenen) te wachten en vroeg wie de sleutel, terwijl wij dachten dat hij ook een leerling was. Hij heeft daarna nooit meer orde kunnen houden...

  LTS, 1981

  Dit was een school waar ik ontzettend ben gepest.

  Dit was een school waar ik ontzettend ben gepest. Ik heb er weinig goede herinneringen aan. Eén van de weinige goede herinneringen was een meisje bij mij in de klas, ze heette Magda v/d Meij(e). Ik vond haar echt geweldig. Ze was het populairste meisje van de klas. In het weekend kwam ik haar wel eens tegen met de twee honden die ze had. twee dobermanns.. ontzettend aardig deed ze dan. maar op school, heheheh... dat kont natuurlijk niet tegen iemand die zo gepest werd. ben toch heel goed terecht gekomen hoor. Het is toch een herinnering om mee te nemen. :-)

  De Adelaar, 1975

  Ik heb leuke herinneringen aan leraren als Flappie (van Venetiën, gaf bio) die ons onze eerste 'sexfilm' voorschotelde, Muziekleraar Bötger (aardige man, leek op Toon hermans) en de gymnastische schrik 'Slager', de naam al.

  Ik heb leuke herinneringen aan leraren als Flappie (van Venetiën, gaf bio) die ons onze eerste 'sexfilm' voorschotelde, Muziekleraar Bötger (aardige man, leek op Toon hermans) en de gymnastische schrik 'Slager', de naam al... De onverbeterlijke Pietje (concierge handelstr), de twee mannen die de helft van de kankerpatienten op de Markstraat voor hun rekening namen, die kl... Walter en die aardige hoeheetieookalweer met de in hun mond vastgegroeide pijpen. Walter had een klein groen fiatje 500, waarvan ik een keer de uitlaat heb volgepropt met mijn gehele lunch, inclusief zakje (na het krijgen van strafwerk) het kreng startte mooi niet! Overigens heb ik na een record aantal uren afwezig bij klasseleraar Nico Intema (wiskunde) de school vroegtijdig moeten verlaten. heb mijn gebrek aan wiskundekennis later ruimschoots goedgemaakt. Ik ben nu database designer en developer...

  Gemeentelijke Schagen, 1978

  ?