Perold Hanno

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Perold Hanno en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Perold Hanno heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wel de meest ontspannen tijd uit mijn schoolgaande carrière.

  Wel de meest ontspannen tijd uit mijn schoolgaande carrière. Met een minimun aan inspanning toch mijn diploma MEAO-CE behaald. Ik vond het instromen in de 2e en dan nog een examenjaar meer dan genoeg. Mijn leukste herinnering aan deze school is het optreden (en de voorpret) in de playbackshow in het examenjaar, samen met Peter Meulman, Arno Hendrickx (goed gespeld?) en Jurgen Roth als The Tramps (Shout) met bijbehorend danspasje.

  Economisch Lyceum Eindhoven, 1986

  Gave basisschool met ontzettend leuke leraren en leraressen (op een enkeling na, Eddy).

  Gave basisschool met ontzettend leuke leraren en leraressen (op een enkeling na, Eddy). Er kon veel. Bijvoorbeeld leerlingen natspuiten met de brandslang als het warm was! Ik herinner me ook nog m'n musicaloptreden als Blitse Bil. Ik heb al een keer een reünie meegemaakt en toen veel bekenden gezien en gesproken.

  Basisschool Louis Buelens, 1974

  Wel weer iets anders dan die 'relaxte' basisschool.

  Wel weer iets anders dan die 'relaxte' basisschool. Een briefje halen als je te laat kwam, een rector die je 's-morgens op staat te wachten en roze koeken met thee. Hier heb ik het HAVO doorlopen. Ik heb er wel een jaar langer over gedaan, maar ja, ik had in HAVO 4 wel wat anders te doen dan huiswerk maken. Toch maar afgemaakt, maar zeker geen 4 jaar meer naar de HEAO. Examenstunt, lekker pitten in de '80-gang' met een biertje erbij. Nu al twee reünies meegemaakt en kijk al uit naar de volgende. Toch weer datzelfde clubje, dicht bij de tap!!

  Gemeentelijke Scholengemeen..., 1980

  ?